Blog Archive

Saturday, July 16

Day 17 - Day 21

Salam

Tiba2 rasa jengkel,bila la challenge ni nah habis.ngeh3. Teruk la kau Ainee.haish ;p
Jadi,dengan ini saya ingin menyambung apa yang terbengkalai. (sejak2 dua menjak ni,ayat nak mantap aje >.< )

Day 17 - How you hope your future will be like

Aku sebenarnya samarsamar dengan masa depan aku. yelah,sama tau kan exact things about their future kan.hebat sungguh lah itu. Hmm,tapi apa yang pasti,aku harap hidup aku nanti tak terlalu susah sampai aku tak sanggup nak berdiri.huhu. 

tanx google.ngeh2

Yang penting sekarang,aku nak habiskan degree aku with no regrets walaupun aku tasuke course yang aku amek sekarang. Pathetic kan.tsk tsk. Yelah,mana taknyer,citacita nak jadi doktor.konon.tapi harapan la. Dengan sekarang aku amek kos Math,totally opposite.memang gila lah!huh.
Harap aku berjaya dunia akhirat,di anugerahkan rezeki dan kesihatan. Dapat membalas jasa makbapak aku yang rasa takkan terbalas sampai bilabila.huhu.
Amin~

Day 18 - 5 things that irritate ME about opposite/same sex

Harap tidak menimbulkan kemarahan manamana pihak.huuu
  1. talam dua muka
  2. kedekut hanget
  3. bossy
  4. backstabber (same tak ngan talam 2 muka.hoho)
  5. cepat melenting (tak sabar la lebih kurang)
copyright to this website

Day 19 - A picture of something you want to do before you die

Walaupun perlukan satu je gambar tapi aku nak letak lebih jugak.hehe

Naik haji (taknak menyusahkan orang wat upah haji bila kita da meninggal ;)) )
image link
.
.
.

Bungee jumping (seyez nak!!)

image link

Day 20 - The meaning behind your blog name

 
Bagi aku,guna nama sendiri untuk blog aku adalah identiti aku,siapa aku,bagaimanakah aku itu. Tapi bergantung kat individu tu jugak,tak salah pun nak letak nama pape.kan3...;)) Chill~

Day 21 - A photo of something thats make you happy

Hmm,susahnye nak decide. 

to see my parent happy ;))
to be continued.......

2 comments:

Mohd Yusuf said...

susah nak belajar kalau ambil kos yang tak minat... ha3

Nurul Ainee said...

nak wat cane kalo da mak yang suruh ;))
just pk mungkin ada hikmah disebaliknya ^_^