Blog Archive

Tuesday, July 19

Day 27 - ?????

Salam semuanya~

Day 27 - Whats person attracts you

Nak habis dah kan challenge ni.huk3.oke2 sambung ;))

Kenapa perlu letak gambar dia? oh.i juz love him.hik3

Men:
have good sense of humor.
cool.
cheeky.
know how to manage time and themself.
have leadership qualities.
comfortable with.
resourceful.


Women:
sweet.
funny.
friendly.
talkative.
generous.
active.
negotiable.

to be continued..................

4 comments:

syazrinakuya said...

aku sweet, aku funny, aku friendly, aku talkative abis, aku generous, aku active, aku negotiable.hahaha. aku perasan

said...

kire rajin la jugak awak buat challenge ni sampai ke akhirnya..saya mula2 eksaited jugak nak buat..last2, hampeh! hahaha

Nurul Ainee said...

sebenarnye da malas nak buat,tapi saye ni bukan byk idea pown nak wat entry.hehe.

Nurul Ainee said...

syazrinakuya : part yang perasan tu yg aku paling setuju.hehe >.<